CATEVA CUVINTE

DESPRE NOI

R&J Școală Ski si Snowboard

INVATA SA SKIEZI CA UN PROFESIONIST !

Nu este niciodată prea târziu să învățați să schiați chiar daca veti alege ski-ul sau snowboard-ul. Cu  incredere în competențele instructorilor  Școlii de schi R & J veti descoperiți fascinația sporturilor de zăpadă. Așteptăm cu nerăbdare vizita dvs.!

R&J -  Scoala de ski si snowboard din statiunea Poiana Brasov are un  program destinat invatarii si perfectionarii ski-uluiMonitori de  ski profesioniști,  experimentati in adapta fiecare lecție la cerintele si nevoile fiecarui turist, pentru a avea o experienta  sigură si de neuitat .

- Un instructor de ski , nu trebuie să fie un schior ex-olimpic pentru a fi un monitor de ski eficace. De fapt, trebuie sa fie o personalitate entuziasta și sa aiba pasiune pentru ski . Sigur, in meseria de instructor ski este nevoie și de calificare , de cunostinte necesare de predare de la nivelul de incepatori , intermediari, pana la nivelul de avansati , sa aiba abilitati de comunicare, atitudine, prezenta de spirit, tinuta si infatisare, sa asigure siguranta elevilor, si nu in ultimul rand sa transmita cursantilor dragostea lor fata de acest nobil sport.

In funcție de nevoile și obiectivele dvs, puteți să alegeti lecția privata, totuși daca dorițifie că este vorba de distracțiepentru toată familia, sau evadarea unui cuplu in PoianaBrasov puteti opta pentru lectia de grup.

- Posibilitatea explorarii  muntelui alaturi de un ghid montan /  instructor ski.

 

  !!!    Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski  si snowboard organizate de R&J Ski School din Poiana Brasov pentru sezonul 2019 – 2020, lectiile de ski / snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia privata de langa sediul scolii de ski / centru de inchirieri si  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra  ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

Mereu Alaturi de dumneavoastra

echipa noastra

Instructor-Janin-Scoala-Ski-Brasov

Janin

Monitor de ski
cu o bogata experienta, din anul 1988 la Oficiul National De Turism - Carpati Brasov, atestat de “ Ministerul Turismului Oficiul De Autorizare Si Control In Turism ” nr. : 0292 / Ghid Sportiv cu specializarea Instructor Ski.Instructor / Monitor Ski calificat, formator de formatori, cod COR 242402Membru activ al International Ski Instructors Association: ISIA si membru A.M.P.S.R.Atestat de “Asociatia Nationala A Ghizilor Si Instructorilor Sportivi Din Turism ” – A.N.G.I.S.T. ca si ghid sportiv specializat in jocuri de zapada si tehnici de supravietuire montana, actiuni de tipul team building.Fost schior de performanta la Asociatia Sportiva Armata Brasov din anul 1980, membru al lotului national de ski, multiplu campion national la ski, juniori 1 si 2, campion al concursurilor de ski organizate de sponsorii: Vodafone, Orange, Coca Cola in perioada 2004-2008 si Loteria Romana 2011.Castigator al locului II la Campionatul National al Monitorilor de Ski, Predeal 2019. Castigator al locului II la Campionatului National al Monitorilor de Ski, Vatra Dornei 2018 . Castigator al locului III la Campionatului National al Monitorilor de Ski, Valiug 2017 . Castigator al Campionatului National al Monitorilor de Ski, Vidra 2016. Locul I la Cupa Monitorilor profesionisti din Romania in anul 2006.Coordonator / Manager al echipei R&J Scoala Ski Poiana Brasov din anul 2007.Licentiat in stiinte economice / afaceri internationale si turism, Universitatea Transilvania din Brasov. Vorbitor de limba engleza si italiana.
Instructor-Roxana-Scoala-Ski-Brasov

Roxana

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2002, mai ales in initierea celor ” mici ” ( 3-14 ani ).Instructor gimnastica sportiva si aerobica. Fosta componenta a lotului de atletism junioare Tg Mures. Licentiata in management. Specializata in initiere ski si tehnici de supravietuire montana, rabdatoare, optimista. Vorbitoare de limba, spaniola, engleza si italiana.
+

0

Ore
Instructor-Bogdan-Scoala-Ski-Brasov

Bogdan

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association cu o bogata experienta, din anul 2012. Ghid montan - A.G.M.R Ghid de turism din anul 2011 Pilot parapanta din anul 2010 Vorbitor de limba engleza
+

0

Ore
Andreea-Instrucor

Andreea

Monitor de ski
Masterand în Performanță Sportivă si Management Sportiv - specializare schi alpin, Universitatea Transilvania din Brașov - Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din Brașov Diplomă de Licență – Sport și performanță motrică,specializare Atletism, Universitatea Transilvania din Brașov - Facultatea de Educație fizică și Sporturi Montane din Brașov. Profesor-antrenor de specialitate atletism - Liceul cu Program Sportiv Brașov.
+

0

Ore
Ilka-instrucor

Ilka

Monitor de ski & snowboard
cu masterat în Managementul Sportiv și Performanță Sportivă cu, Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2016.Licențiată în educație fizică și sport cu Specializare Schi Alpin,Universitatea Transilvania din Brașov, 2014.Licențiată în educație fizică și sport cu Specializare Schi Alpin, Universitatea Transilvania din Brașov, 2014.Locul II și III la Campionatul Național Universitar la Schi Alpin 2015, Poiana Brașov – Proba Slalom Uriaș, Super G.Profesor de educație fizică și sport.Vorbitoare de limba română, maghiară și engleză.
+

0

Ore
Andrei-Instructor

Andrei

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta incepand cu copii de 3 ani pana la predarea detaliilor tehnice  pentru doritorii de imbunatarire a tehnicii de ski.
+

0

Ore
TRIFAN-IOANA-INSTRUCTOR

Ioana

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2012.
+

0

Ore
SOCOL-HORATIU-INSTRUCTOR

Horatiu

Monitor de ski & snowboard
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010.
+

0

Ore
Dan instructor ski Poiana Brasov

Andrei

Monitor de ski
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010 Fost skior de performanta, campion national de juniori.
+

0

Ore
Lucian ski instructor R&J ski school Poiana Brasov

Lucian

Monitor de ski
membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 1990. Vorbitor de limba germana, englez si franceza
+

0

Ore
CARDOS-EDI-INSTRUCTOR

Edi

Monitor de ski & snowboard
Monitor de ski si snowboard- membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2013. Castigator al locului III la Campionatul National al Monitorilor de Ski si Snowboard , Predeal 2019, la proba de snowboard
+

0

Ore
JEREB-ALEX-INSTRUCTOR

Alex

Monitor de ski & snowboard
Monitor de ski alpin, telemark si snowboard- membru al ASOCIATIEI MONITORILOR DE SKI PROFESIONISTI DIN AUSTRALIA afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association , cu o bogata experienta, din anul 2010. Instructor de ski in Australia la Perisher Ski Resort din anul 2010 Instructor de ski calificat in scolarizarea persoanelor cu dizabilitati de vedere, ADHD, Autism.
+

0

Ore
NEGULICI-HORIA-INSTRUCTOR

Horia

Monitor de ski
membru al “ Asociatiei Monitorilor De Ski Profesionisti Din Romania “ afiliata I.S.I.A - International Ski Instructors Association, cu o bogata experienta, din anul 2012.
+

0

Ore